Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Színpaletta választás designer nélkül

Nem kell ahhoz designernek lenned, hogy napi szinten legyen szükséged összerakni különböző projektekhez a megfelelő színpaletta kombinációkat. Ha neked is nehézséget okoz kiválasztani, hogy mi illik össze, a fekete fehér színpároson kívül, akkor ez a gyűjtemény nagyon sok időt fog spórolni.

Color Hunt

weboldal: colorhunt.co

Több száz ízléses színpaletta közül választhatsz. Így már nem lehet kifogás az, hogy az új termékednél nem tudod, hogy milyen brand színeket válassz és úgy érzed, hogy designer segítsége nélkül nem tudsz tovább haladni.

color hunt

 

Pinterest: Colour palette

Talán a kedvenc inspiráció gyűjtő platformom a Pinterest, ahova évek óta járok home decortól elkezdve recepteken át design ötletekért. Pinterest Colour Palette

 

Palette generátor

Weboldal: palettegenerator.com

Van egy kép, aminek a színvilága kifejezetten tetszik és szerinted illene az új termékedhez? Ez esetben nincs más dolgod, mint kinyerni a képből a főbb színeket, amik majd brand színekként fogják gazdagítani a termék körüli kommunikációt. A palettegenerator.com ingyenesen és regisztráció nélkül használható.

 

Marketing tippek, üzleti tanácsok, inspiráló gondolatok.

SE TÖBB, SE KEVESEBB.

Hoi An Vietnám digitális nomád

Vietnámi kalandok Hoi An városában

Hoi An, a digitális nomád kalandozásunk harmadik állomása , Koh Lanta és Phuket után. Utolsó pillanatban döntöttünk úgy, hogy Bali helyett Vietnámot szeretnénk először felfedezni. Hoi