Projektek

A munkám számomra alkotó tevékenység.

Hiánytermékeket és szolgáltatásokat tervezek, kivitelezek és értékesítek.

Fontos számomra, hogy a kezeim közül kiadott munka ne csak funkcionálisan működjön, hanem szép és esztétikus felhasználói élményt adjon.

Alapítónők Női Üzleti Közösség

  • Havi találkozók,
  • Szakmai workshopok,
  • Támogató közösség,
  • Célkitűzés és célkövetés.

Minden, amire nőként szükséged lehet a vállalkozásod fejlesztéséhez vagy elindításához, egy összetartó közösségben, ahol olyan inspiráló vállalkozónők vannak, mint Te.

Budapest Hikers

Talán ez az a projekt, ami a legközelebb áll a szívemhez. Budapest Hikers volt az első, amit 0-ról építettem fel. Hobbiként indult, ma már több ezer taggal rendelkezik. Havonta szerveződő fizetős túrákon 50-100 ember is résztvesz.

Számlázz.hu WordPress plugin

A webshopomon keresztül automatiálni szerettem volna a számlázást a Számlázz.hu rendszerével, amikor kiderült, hogy nincsen hivatalos WordPress plugin. Ezért úgy döntöttem, hogy megbízok egy fejlesztőt, majd a pillanatok alatt élesíthető plugint elkezdem online termékként árulni. 

Pssszz: MADEBYAGNES kupon kóddal 10% kedvezménnyel veheted meg. 

Online kurzus

Imádok tanítani. Az egyik fő ok, amiért elkezdtem blogolni, hogy át tudjam adni a sok felgyülemlett tudást. Az online videó kurzusok gyártása ezért magától értetődő lépés volt. Az első kurzusom a “Hogyan írj hatékony online marketing stratégiát már elérhető a webuni.hu oldalán. 

Iratkozz fel, ha szeretnél értesítést kapni az új cikkekről, ha megoszthatom veled, hogy milyen hasznos eszközöket találtam az interneten és ha érdekelnek privát információk és őszinte történetek a vállalkozásomról.

PRIVÁT TARTALMAK CSAK EMAILBEN.