Ajánlatok és kedvezmények

Folyamatosan frissített ajánlatok lista kedvezményekkel, kupon kódokkal olyan szolgáltatásokhoz, szoftverekhez, eszközökhöz, amiket a munkám során használok és napi szinten tesztelek.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb ajánlatokról, íratkozz fel a hírlevélre!

Kategóriák

Tech

Számlázz.hu WordPress plugin

Weboldal: szamlazzplugin.hu

10% kedvezmény

Kupon kód: girldoesbusiness

OTP SimplePay WordPress plugin

Weboldal: techsource.hu

10% kedvezmény

Kupon kód: girldoesbusiness

Tárhely- és domain szolgáltató

weboldal: webonic.hu

Akik már régóta követnek tudják, hogy a webonic.hu nem csak a kedvenc domain és tárhely szolgáltató cégem, de évekig együtt is dolgoztunk. 1000%ban tudom őket ajánlani, mert hihetetlenül gyors az ügyfélszolgálatuk, minden problémára megpróbálnak megoldást találni, megbízhatóan működik és versenyképes árakkal dolgoznak. Mi mást várhatunk el egy webtárhely szolgáltatótól?

Skillshare

weboldal: skillshare.com

EZEN A LINKEN keresztül regisztrálva két hónap ingyenes skillshare hozzáférést kapsz. Én pedig plusz egyet. Win win.

Elementor

weboldal: elementor.com

  • Ha eleged van abból, hogy minden új weboldalhoz külön WordPress témát kell venned, amik teljesen különböző képpen működnek
  • Ha szeretnél egyéni design-t programozó nélkül
  • Ha igényes weboldalt építenél rövid idő alatt
  • Ha gyorsan kell egy jól konvertáló landing oldal..

És még folytathatnám a listát, hogy miért a legjobb megoldás az Elementor-t választani. Nincs hozzá kupon kódom, de ha ezen a linken keresztül fizetsz előt, akkor abból kapok juttatást, ami támogat, hogy még több hasznos tartalmat írhassak.

MakerPad

weboldal: makerpad.co

10 év múlva már nem lesz szükség mezei programozókra. A MakerPad az egyik első lépés efelé. Tutorialok arra, hogy hogyan tudsz AirBnb szintű rendszereket összedobni anélkül, hogy egy sok kódot is írnál. Hihetelen, ugye?

Marketing

SEMRUSH

Weboldal: semrush.hu

kötelező SEO + PPC termék

Utazás

Airbnb

weboldal: airbnb.com

Ha a linken keresztül regisztálsz, akkor az első foglalásod árából 9000 Ft kedvezményt kapsz, az airbnb program foglalásból 3375 Ft-ot, nekem pedig 6750 Ft-al segíted a következő utamat 🙂

Safety Wing

weboldal: safetywing.com

A hagyományos utasbiztosítással az a probléma, hogy közel sem fedi le a digitális nomád igényeket. A legtöbb esetben nem látjuk előre, hogy a következő időszakban hol leszünk, mit fogunk csinálni, ezért olyan megoldásra van szükség, ami lefedi a világ nagy részét, biztosítja az eszközeinket és az egészségünket is.. Erre tökéletesen alkalmas a Safety Wing.

Pénzügy

TransferWise

weboldal: transferwise.com

Külfölfön vannak ügyfeleid vagy nagy értékben vásárolsz a nemzetközi piacról és emiatt a banknak minden hónapban egy vagyont fizetsz? Itt az ideje, hogy megismerkedj a Transferwise-al. Kattints ide a regisztrációhoz.

Revolut

weboldal: revolut.com

Ha nem szeretnél egy vagyont költeni a készpénzfelvételre külföldön, akkor a Revolut lehet az egyik alternatíva. Érdemes mindkettőre regisztálni, hiszen csak 200 fontot lehet kivenni ingyen mindekettővel, ami önmagában sajnos nem fedezi a költségeket. Együtt viszont a 400 font elég tud lenni. Nézz utána a pontos atm költségeknek, mert országonként változhat. (pl Thaiföldön 1,5% jutalékot számít fel a Revolut 200 font alatt is. Ha ezzel a linkkel csatlakozol, akkor mindketten kapunk 3000 Ft-ot. Deal?

Szeretnéd, hogy a te céged is szerepeljen a listán?

Írd meg, hogy mivel foglalkozol és hogy milyen kedvezményt szeretnél felajánlani! 

Blog

Üzlet & Marketing

Praktikus tippek, eszközök, történetek

Építés

Digitális termékek építése, tech edukációs tartalmak

Életmód

Produktivitás, minimalizmus, vegán receptek, random gondolatok

Digitális Nomád

Digitális nomád kalandok,történetek, gyakorlatias tippek, útinapló